Ingredients (Per a 6 persones)
- 900gr. carabassa
- 1 patata gran (o 2 petites)
- 1 ceba
- 2 pastanagues
- 1 porro
- Sal i pebre
- 1 litre de brou d'ocell o verdura (o aigua)
- Oli d'Oliva Verge Extra
- Pas 1
Tallem les verdures: porro, pastanagues, ceba i patates.
- Pas 2
Escalfem en una olla Oli d'Oliva Verge Extra Excel·lència La Masia, i a continuació ofeguem totes les verdures durant uns minuts.
- Pas 3
Salpebrem i incorporem el brou fins a cobrir-la verdura. Deixem coure's la verdura durant aprox. 1 hora i quart a foc mig/baix.
- Pas 4
Batem la verdura fins a fer una crema.
- Consell
Tallem les verdures en grandàries similars perquè es coguin per igual. També podem utilitzar aigua, en comptes de brou. Podem incorporar nata per a fer-la més cremosa.