Crema de carabassa

Ingredients (Per a 6 persones)

  •   900gr. carabassa
  •   1 patata gran (o 2 petites)
  •   1 ceba
  •   2 pastanagues
  •   1 porro
  •   Sal i pebre
  •   1 litre de brou d'ocell o verdura (o aigua)
  •   Oli d'Oliva Verge Extra
  • Pas 1

Tallem les verdures: porro, pastanagues, ceba i patates.

  • Pas 2

Escalfem en una olla Oli d'Oliva Verge Extra Excel·lència La Masia, i a continuació ofeguem totes les verdures durant uns minuts.

  • Pas 3

Salpebrem i incorporem el brou fins a cobrir-la verdura. Deixem coure's la verdura durant aprox. 1 hora i quart a foc mig/baix.

  • Pas 4

Batem la verdura fins a fer una crema.

  • Consell

Tallem les verdures en grandàries similars perquè es coguin per igual. També podem utilitzar aigua, en comptes de brou. Podem incorporar nata per a fer-la més cremosa.

Categoria

juliol 28, 2020

caCatalan
Ir a Whatsapp
¿Tienes alguna duda?
Comarruga 80
¡Hola!
¿Tienes algunda duda? Escríbenos.