Recepta de torrades amb salmó i truita, molt fàcils de preparar i amb un sabor increïble.
Ingredients
- 4 llesques de pa de fogassa
- 1 terrina de formatge blanc d'untar a les fines herbes
- 200 g de salmó fumat
- 8 ous
- Cebollí
- Oli d'oliva
- Sal
Preparació
- Preparar el salmó i el pa. Primer, pica el cebollí. Després, tala el salmó fumat en tiretes. I, finalment, col·loca les llesques de pa en la torradora fins que la superfície estigui dauradeta, però sense que arribi a agafar un color fosc. Primero, pica el cebollino. Luego, corta el salmón ahumado en tiritas. Y, por último, coloca las rebanadas de pan en la tostadora hasta que la superficie esté doradita, pero sin que llegue a coger un color oscuro.
- Hacer las tortillas. Fer les truites. Trenca dos ous per truita, salpebrem-los i bat-los lleugerament amb una forquilla –si els bats massa, la truita quedarà menys esponjosa–. Després, escalfa unes gotes d'oli en una paella antiadherent petita. Aboca els ous en la paella i feix una truita francesa que quedi daurada per fora i sucosa per dins. Repeteix l'operació amb la resta dels ous fins a obtenir quatre truites (una per persona).
- Montar las tostas. Muntar les torradetes. Unta les torradetes amb el formatge blanc a les fines herbes. Per damunt distribueix les tires de salmó i una truita per torradeta. I per a decorar el plat i donar-li un toc de frescor, empolvora amb el cebollí picat. Serveix-les de seguida acompanyades de brots d'amanida.