Lluç a l'ametlla per Mª Cinta

Ingredients:

4 rodanxes de lluç
4 gambes
all i julivert
oli
sal i pebre
ametlla en gra

Aquesta és una recepta molt senzilla que segur t'agradarà.
Si el lluç és congelat, la pots posar a descongelar tota la nit en llet i així suavitza el sabor. Després escorres bé la llet i es cuina normalment.
Comencem. En una cassola que pugui anar al forn, posaràs l'oli cobrint tot el fons i l'escalfaràs. Una vegada calenta afegeixes les gambes i el lluç, prèviament salpebrades al gust.
Fregeixes dos minuts, li dones la volta i altres 2 minuts més. Seguidament afegeixes per sobre de les gambes, i en el lluç una miqueta, l'all i julivert bé picadet i ho deixes fer altres dos minuts més. Finalment, tires damunt del lluç l'ametlla en gra i una miqueta d'oli, i ho portes a gratinar en el forn. I ja estarà llest per a menjar.

Categoria

novembre 18, 2020

caCatalan
Ir a Whatsapp
¿Tienes alguna duda?
Comarruga 80
¡Hola!
¿Tienes algunda duda? Escríbenos.