MERLUZA CON ALMENDRAS por Mª Cinta

Ingredients:

4 rodanxes de lluç
4 gambes
all i julivert
oli
sal i pebre
ametlla en gra

Aquesta és una recepta molt senzilla que segur t'agradarà.
Si el lluç és congelat, la pots posar a descongelar tota la nit en llet i així suavitza el sabor. Després escorres bé la llet i es cuina normalment.
Comencem. En una cassola que pugui anar al forn, posaràs l'oli cobrint tot el fons i l'escalfaràs. Una vegada calenta afegeixes les gambes i el lluç, prèviament salpebrades al gust.
Fríes dos minutos, le das la vuelta y otros 2 minutos más. Seguidamente añades por encima de las gambas, y en la merluza un poquito, el ajo y perejil bien picadito y lo dejas hacer otros dos minutos más. Finalmente, tiras encima de la merluza  la almendra en grano y un poquito de aceite, y lo llevas a gratinar en el horno. Y  ya estará listo para comer.

Categoria

novembre 18, 2020

caCatalan
Ir a Whatsapp
¿Tienes alguna duda?
Comarruga 80
¡Hola!
¿Tienes algunda duda? Escríbenos.