Ingredients per a fer pa de pessic de xocolata casolana (un motlle
(un motlle de 23cm de diàmetre):
Ingredients
- 200 gr de farina
- 200 gr de cacau en pols
- 150 gr de sucre (opcional)
- 150 gr de mantega
- 150 ml de llet
- 4 ous
- 1 sobre de llevat químic (royal)
Procediment
- Apartar les clares de les gemmes. Reservar les gemmes.
- Batre les gemmes a punt de neu. Apartar. a punto de nieve. Apartar.
- En un bol batre les gemmes amb el sucre fins que la mescla blanquegi i augmenti de volum.
- Afegir a la mescla de les gemmes, la mantega i la llet. Batre.
- Tamisar la farina juntament amb el cacau i el llevat, afegir a la mescla anterior. Barrejar bé.
- Finalment afegir les clares a aquesta mescla i batre amb moviments envolupants.
- Precalfar el forn a 180 °C i cuinar durant 40 minuts o fins que en punxar-lo amb un pal, aquest surti net.