Recepta de pa de pessic de xocolata

Ingredients per a fer pa de pessic de xocolata casolana (un motlle

(un motlle de 23cm de diàmetre):

Ingredients

  • 200 gr de farina
  • 200 gr de cacau en pols
  • 150 gr de sucre (opcional)
  • 150 gr de mantega
  • 150 ml de llet
  • 4 ous
  • 1 sobre de llevat químic (royal)

Procediment

  • Apartar les clares de les gemmes. Reservar les gemmes.
  • Batre les gemmes a punt de neu. Apartar. a punto de nieve. Apartar.
  • En un bol batre les gemmes amb el sucre fins que la mescla blanquegi i augmenti de volum.
  • Afegir a la mescla de les gemmes, la mantega i la llet. Batre.
  • Tamisar la farina juntament amb el cacau i el llevat, afegir a la mescla anterior. Barrejar bé.
  • Finalment afegir les clares a aquesta mescla i batre amb moviments envolupants.
  • Precalfar el forn a 180 °C i cuinar durant 40 minuts o fins que en punxar-lo amb un pal, aquest surti net.

Categoria

juliol 28, 2020

caCatalan
Ir a Whatsapp
¿Tienes alguna duda?
Comarruga 80
¡Hola!
¿Tienes algunda duda? Escríbenos.